Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden2021-07-17T13:04:34+00:00

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die je met SenseintoyourSoul.com afsluit. Voordat je je opgeeft voor een sessie, abonnement, workshop of cursus is het belangrijk om deze goed door te lezen. Door je aan te melden geef je aan met deze algemene voorwaarden akkoord te gaan.

Spelregels bij deelname aan een Groep (live en/of online)

 1. Communiceer positief en opbouwend.
  We willen er met zijn allen een uitnodigende omgeving van maken. Behandel iedereen met respect. Gezonde discussies zijn toegestaan, maar wel op vriendelijke toon.
 2. Ga respectvol met elkaar om.
  Wees je ervan bewust dat alles wat je zegt ook op internet te vinden is. Plaats dus geen aanstootgevende beelden, heb respect voor intellectueel eigendom en ga voorzichtig om met persoonsgegevens en de privacy van andere leden. Gebruik geen geweld en zet andere leden daar ook niet toe aan.
 3. Help elkaar: stel vragen en beantwoordt ze.
  Deel je iets, zeg dan ook waarom je dat doet: je mening, tip of vraag in de begeleidende tekst dient tegelijkertijd als een conversatiestarter. Houd het positief en help elkaar, we zijn hier om elkaar te supporten.
 4. Geen promoties of spam.
  Geef in deze groep meer dan je neemt. Zelfpromotie, spam en irrelevante links zijn niet toegestaan.
 5. Houdt je aan de spelregels
  Houdt je je niet aan de spelregels, dan kan Terug naar de Kern je per direct de toegang ontzeggen.

Inschrijving

 1. Een inschrijving/aanmelding is definitief na betaling
  Inschrijven/aanmelden kan via senseintoyoursoul.com. Een inschrijving voor een sessie, abonnement, workshop of training is definitief zodra je betaling bij ons is ontvangen. Je ontvangt altijd een bevestiging hiervan per email. Heb je niets ontvangen neem dan even contact met ons op.
 2. Wijzigingen
  Terugnaardekern.nu behoudt zich het recht voor waar nodig de locatie te veranderen, en bij onvoorziene omstandigheden (bv door ziekte van de trainer) een workshop of training te verplaatsen of in een uiterste geval te annuleren. We nemen in zo’n geval in een zo vroeg mogelijk stadium contact met je op.
 3. Akkoord met algemene voorwaarden
  Door je in te schrijven verklaar je dat je akkoord bent met deze algemene voorwaarden en onze privacy verklaring.

Afmelden / Beëindigen

 1. Afmelden voor een training of workshop
  Afmelden voor een training of workshop kan door een email te sturen naar contact@senseintoyoursoul.com.
 2. Annuleringskosten
  Je kunt tot 1 maand (30 dagen) voor de workshop of cursus begint kosteloos annuleren.
  Bij het annuleren van een workshop of cursus 30 tot 14 dagen voor aanvang brengen wij 50% in rekening.
  Bij annuleren vanaf 14 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht.
 3. Een abonnement beëindigen
  Gebruik de link in je accountmenu op de website om het betreffende abonnement te stoppen. Houdt er rekening mee dat wanneer je dit doet rond het moment dat een abonnement opnieuw verlengd wordt, het mogelijk is dat het abonnementsgeld voor de volgende maand al geïncasseerd is. Zorg er dus voor dat je op tijd stop zet.

Betaling

 1. In geval van een abonnement geef je door je eerste betaling te doen via Ideal toestemming aan Sense into your Soul om maandelijks het abonnementsgeld te incasseren vanaf de rekening waarmee je de eerste maand betaald hebt. (Je kunt dit altijd weer stopzetten via de website; zie afmelden hierboven).
 2. Na betaling ontvang je een email met daarin de melding dat je betaald hebt en een link waarmee je de factuur kunt inzien.
 3. Een betaling dient altijd voor aanvang ontvangen te zijn door Sense into your Soul.

Copyright

 1. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Terug naar de Kern informatie van de website (teksten, afbeeldingen, video’s, etc) te kopiëren of te delen.

Overig

 1. Nog vragen?
  Heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op.
Ga naar de bovenkant